Hirdetés

[Vége] Amnesia: The Dark Descent pár óráig még ingyen



|

Este 7-ig ingyen és véglegesen a Steam-fiókunkhoz rendelhető a játék.

Hirdetés

Frissítés: vége az akciónak. Akik lemaradtak róla, azok a következő 48 órában 80 százalékos kedvezménnyel, 3,99 euróért vehetik meg a játékot.

-

Erről sajnos egy kicsit lemaradtunk, de talán még nem késő: magyar idő szerint szerda (2015. szeptember 16.) este 7 óráig bárki ingyenesen beszerezheti az Amnesia: The Dark Descent című játékot a Steamen. Csak rá kell keresni a termék adatlapjára, majd a Játék telepítése gombra kattintva az "örökre" hozzáadódik a felhasználói fiókhoz.

Hirdetés


A rendkívül pozitív kritikai fogadtatásban részesült Amnesia: The Dark Descent egy első személyű horrorjáték, még 2010-ben jelent meg. A mögötte álló Frictional Games most szeptember 22-én fogja kiadni a szintén FPS nézetű és horror műfajú következő játékát, sejthetően pont a SOMA reklámozása miatt vált rövid időre ingyenessé az Amnesia.


Amnesia: The Dark Descent futtatásához nem szükséges komoly hardver: minimum 2 GHz-es processzor, 2 GB RAM, Radeon X1000 vagy GeForce 6 szériás videokártya, 3 GB szabad hely a merevlemezen.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.