Hirdetés

Androidos okosóra - a pontos idő másodlagos



|

Az i'm Watch óra nem csak a pontos időt mutatja, hanem telefonálhatunk, cseveghetünk, sőt akár Facebook profilunkat is frissíthetjük vele.

Hirdetés

Léteznek már okostelefonok, okostévék, sőt okos gépjárművek is, ám okosórákról még nem lehetett sokat hallani. Pedig vannak különleges óraművek, ám igazán komplex, platformként működő eszköz még nem született meg. Persze Michael Knight KITT kommunikátora, vagy Dick Tracey telefonos karórája ez alól kivétel, azon kitétellel, hogy utóbbiak csak a fantázia szüleményei voltak.

 

 



Úgy tűnik azonban, hogy a fantázia valósággá vált, mivel az olasz i'm startup cég bemutatta első okosóráját, amely funkcionalitásában nem sokkal marad el az okostelefonoktól. Nem meglepő módon az eszköz lelkét a nyílt forráskódú Android operációs rendszer adja, amellyel az órán keresztül lehet telefonálni, SMS-üzenetet küldeni és fogadni, zenét hallgatni, illetve különböző alkalmazásokat futtatni.

 

 

 



Az i'm Watch ráadásul nem csak okos, hanem szép is. A januári CES-en bemutatkozó eszköz több formában lesz megvásárolható. Az alumíniumházas változatának az ára 322 dollártól kezdődik majd, míg a titániumházas szériából a legolcsóbb változat körülbelül 650 dollárba, a karbonborítású termék 1300 dollárba kerül majd, míg a luxuspiacra szánt gyémántberakásos kiadás legalább 13 ezer dolláros áron kerül majd forgalomba.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.