Hirdetés

Anyu! Megöllek, ha nem játszhatok!



|

Bérgyilkost fogadott egy tizenéves, mert elvették PlayStationjét.

Hirdetés

hitman-poster-4.jpg

A 16 éves Cory nyilvánvalóan nem atomfizikusnak készül, erre több jel is mutat. Először is: rettenetes osztályzatai miatt vették el tőle szülei PlayStationjét. Erre a fiú fenyegetőzni kezdett, nyilvánvalóan azt is mondta szüleinek, hogy meg fogja öletni őket. Édesanyja elébe ment a problémának - felbérelt egy rendőrt, hogy tegyen úgy, mintha bérgyilkos lenne és ajánlja fel a srácnak szolgálatait.

 

Itt jön a második jel, hogy Coryt nem látjuk majd soha a Nobel-díj átadón: ugyan rendkívül gyanús kellett volna legyen, hogy a fenyegetőzés után egyből érkezik egy bérgyilkos, aki neki akar dolgozni, a fiatalember mégis megbízta az ál-gyilkost, és édesapja gépjárművét ajánlotta fel fizetségként.

 

Pár megbeszélés után a rendőr leleplezte magát és letartóztatta Coryt gyilkosságra való felbujtásért, aki most rács mögött várja, hogy ítélkezzenek felette - és ráadásul továbbra sem játszhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.