Hirdetés

Áprilisban érkezik a Nintendo DSi



|

Ismét jónak bizonyultak az előzetes, kiszivárogtatott információk a Nintendo DS új változatáról.

Hirdetés

A Joystiq által megjelentett és az IGN által korábban kijelentett hír igaz, a Nintendo legújabb, harmadik DS változata április ötödikén az Egyesült Államokban debütál. Az ár is ismert, 170 dollárt kóstál majd a gép. A modell két VGA felbontású kamerát mondhat magáénak, valamint számtalan, összefoglaló néven DSiWare-nek hívott alkalmazás és egyéb tartalom is letölthető majd hozzá. Fekete és világoskék színekben vásárolhatják meg az észak-amerikaiak, a megszokott fehér még várat magára az újvilágban, ám az európai debütálás időpontját is már tudjuk, április 3, fekete és fehér színekben lesz elérhető.

 

nintendo_dsi.jpg

 



 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.