Hirdetés

Apró multimédiás lejátszó a Samsungtól



|

A Samsung YP-R0 mindent tud, amit ma megkövetelünk egy multimédiás lejátszótól; ráadásul jól is néz ki.

Hirdetés

 

Bár nem OLED-képernyőt kapott, a Samsung YP-R0 mindent tud, amit ma egy jó multimédiás lejátszótól megkövetelhetünk. A vékony, kellemes külsejű készülék - ami mellesleg nem is nagy - egy 2,6 hüvelykes érintőképernyővel van ellátva. 

 

A várhatóan 8 gigabájt beépített tárhellyel rendelkező YP-R0-ba RDS FM-tuner is kerül, no és persze mikrofon, valamint micro-SD-kártyafoglalat. A lejátszó meglehetősen sok formátumot támogat, csak néhány fontosabb: MP3, OGG, WMA, ASF, FLAC, WAV, AAC, MPEG-4, WMV, JPEG, PNG, BMP és GIF.

 

A fölöttébb könnyű készülék csupán 60 grammot nyom. Azt sajnos nem tudni, hogy mikortól lesz megvásárolható, annyi azonban már bizonyos, hogy körülbelül 130 euróba, tehát nagyjából 35 000 forintba kerül majd.

 

samsung_ypr0.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.