Hirdetés

Aprók és sokoldalúak



|

A Szigetfesztivál keretein belül láthattuk a Samsung legújabb fényképezőit

Hirdetés

A három kompakt kategóriás gép közül a legkisebb NV3-as tartogatta a legérdekesebb újításokat.

A minap három új fényképezőgépet volt szerencsénk megismerni az NV3-at, NV7-et és az NV10-et. Az New Vision, fantázianév alatt futó gépek, az eddigiekhez képest merőben új irányvonalat képeznek. Az irányvonal a korábbi mobil trendre emlékeztet, amikor a telefon funkciók mellett számos kiegészítő szórakoztatásra termett szolgáltatás került a telefonokba. A megnyerő külsejű NV3 fotós képességei mellett használható MP3 lejátszóként és PMP, vagyis személyi médialejátszóként is. A kamerák mindegyike fekete alumínium házba bujtatott darab és közös ismertetőjük a lencsét körbefogó kék karika. A sorozat legkisebb tagja is figyelemre méltó képességekkel rendelkezik, a kicsi házban egy 7,2 megapixeles képek készítésére alkalmas, háromszoros optikai zoommal ellátott lencse bújik meg.
A kompakt Slim kialakítású NV7 a Sasmung palettáján eddig egyedülálló módon már optikai képstabilizátorral is rendelkezik.


Az NV3-as fényképezőgépről készült tesztünkkel hamarosan jelentkezünk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.