Hirdetés

Árulkodó Windows Media Player



|

Hirdetés

Mint a legtöbb programnál, a Microsoft médialejátszójában is van lehetőség az előzmények és a lejátszási lista tisztítására. A művelet elvégzéséhez a Windows Media Player megnyitása után lépjünk be az Eszközök menüben lévő Beállítások ablakba, és kattintsunk az Adatvédelem fülre. A panel alján három alternatíva is kínálkozik: a Fájl- és URL-előzmények mentése a lejátszóban opciót kikapcsolhatjuk, ha a Fájl menü alján nem szeretnénk elmenteni a lejátszott állományok útvonalát, valamint a lejátszási listát is üresen akarjuk látni minden megnyitás alkalmával. Ha csak ideiglenes törlést akarunk, akkor választhatjuk az Előzmények törlése gombot, de el is távolíthatjuk a CD- és DVD-információkat a Gyorsítótárak törlése gomb megnyomásával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.