Hirdetés

ASUS O!Play Media Pro



|

Nagyon csinos küllemmel dicsekedhet az ASUS médialejátszója, a kisméretű, akár kabátzsebben is szállítható készülék íveivel és mintázott felületével ékszerszerű hatást kelt.

Hirdetés

A kényelem is a tervezési szempontok között szerepelt, erről tanúskodik az elég jól sikerült távirányító mellett az is, hogy a homlokzaton is kiépítettek egy USB csatlakozást és egy kártyaolvasót is. Hátul ott a gigabites LAN és beépítettek egy N-    es Wi-Fi adaptert is, melyet a kód beírásával, és WPS használatával is csatlakoztathatunk. A kompozit video, sztereó hang és SPDIF kimenetek mellett a lényeg a mini HDMI, amihez egy megfelelő HDMI kábelt is találunk a csomagban.

 



Egy mai lejátszótól mi jó képminőséget és messzemenő kompatibilitást várnánk és ezt meg is kapjuk az O!Play Media Pro-tól, legalábbis 2D vonalon. Természetesen mindent lejátszott, még az FLV, M-JPEG AVI és 60 Hz-es MP4 videót is. Kiválóan kezeli a belső és külső feliratokat, azok megjelenítése és kódolása finomhangolható. A legtöbb film hangja magán a tévén, külön házimozi erősítő hiányában is megszólaltatható a Dolby Digital Plus, DTS 2.0 és Dolby True HD támogatás révén. Még DVD ISO állományokba is betekinthetünk. Erőteljes ráadás a kódolatlan adások vételére is alkalmas DVB-T tuner, amihez egy botantennát is mellékelnek.

 



Korunk kihívásaihoz igazodva 13 internetes tartalomalkalmazást is beépített a gyártó, a nagy felbontású YouTube és a szokásos Picasa és Flickr mellett van Facebook app és a böngészett képeket vagy filmet is posztolhatjuk.

Alapvetően nagyon is jól teljesít a Media Pro, ugyanakkor a kezelőfelületet nem sorolnánk a legmodernebbek közé, kicsit nehézkes az EPG kezelése és úgy általában a megjelenés színvonala messze elmarad mind a készülék tudásától, mind külsejétől.

 



Adatok:


- Mindenevő Full HD médialejátszó
- SD/MMC kártyaolvasó
- 2×USB, Gigabit LAN, integrált Wi-Fi adapter
- SRT,/SUB/SMI/SSA és TXT feliratfájl kezelés
- mini HDMI 1.3
- DVB-T vevő antennával
- webalkalmazások
- Forgalmazó: ASUS Magyarország
- Ár: 39 900 Ft
- Web: asus.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.