Hirdetés

Az abandonware legendája



|

a GOG jelképes árat kér a játékokért, de hozzáadott értékkel ruházza fel őket.

Hirdetés

Sokszor hallottuk már, hogy ha két forintért árulnák a szoftvereket, az emberek akkor is lemásolnák azokat. Mi úgy gondoljuk, hogy ez közel sem igaz, és nagyon úgy fest, hogy a Good Old Games (GOG) weboldal üzemeltetői is velünk értenek egyet. A most még csak bétaállapotban lévő site régebbi, de a mai napig izgalmas, időtálló játékokat kínál abszolút jutányos áron, DRM nélkül. Az oldal még gyerekcipőben jár, de úgy fest, érdemes lesz a régi motoros PC-s játékosoknak rajta tartani a szemüket, és abban is bízunk, hogy újfajta szemléletet honosít meg a letölthető tartalmak világában.

 

Abban nem lenne semmi különleges, hogy a szolgáltatás segítségével letölthetünk régebbi, már nem forgalmazott játékokat, melyeket még Win95-re, Win98-ra, uram bocsá DOS-ra írtak, hogy aztán küzdhessünk az XP vagy Vista alatti futtatás gyakran pokoli nehézségeivel. A GOG azonban sokkal többet tesz ennél, méghozzá a felhasználó számára nagyon kedvező módon.

 

 

gog.jpg
 

 

A Good Old Games kezdőoldala. Ahhoz képest, hogy béta, meglepően kiforrott 

 

A site egyelőre a Codemasters és az Interplay kiadók klasszikusai közül válogat, és igyekszik olyan játékokat kínálni, amelyekkel nemcsak nosztalgiából játszanánk, hanem ma is képesek valódi játékélményt nyújtani. 5,99 és 9,99 dollár (kb. 1000 - 1700 forint) körüli áron tölthetjük le az olyan klasszikusokat, mint például a Fallout, a Fallout 2, a Freespace, a Soldiers: Heroes of World War 2, az 1nsane vagy a Colin McRae Rally 2005. A kedvező árakban az is benne foglaltatik, hogy a letöltött program fusson a modern gépeken, így ha szükséges, akkor a szoftver mellett ott a DOSBox, az elismert DOS emulátor is.

 

A cikk nem ért véget, a folytatáshoz kattintson!>>>

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.