Hirdetés

Az AirBnB már nem menő, mert jachton is lehet aludni



|

Kalandoznál, és jachton aludnál ház helyett? Erre is van app.

Hirdetés

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a GetMyBoat, amely gyakorlatilag az AirBnB úszó verziója, hajókkal és jachtokkal. 

Hirdetés

Az appon keresztül bárki bérelhet egy hajót, legyen egyedül vagy családban, sőt, a tulajdonosok emellett vízi hotelt is nyithatnak, vendégül látva az érdeklődőket. 

A Sleep Aboard csomag arról szól, hogy a jelentkezőket a kikötőben ringó hajón szállásolja el annak tulajdonosa, majd reggelit is ad nekik. 

A legtöbben nem engedik ugyan elvinni a hajójukat, de felárért extra lehetőségek is vannak. Ha a tulajdonos viszi ki a nyaralókat, akkor legalább nem kerülnek bajba a nyílt vizeken. 

A szolgáltatás Amerikában és Európában is dübörög, és nemrég 1000 új hajóval bővült a kínálat - a tulajdonosok egyre kevesebb kockázatot látnak a dologban, ami plusz bevételt hozhat. Jelenleg 35 000 vízi járműből lehet választani, 143 országban. Az árak 200 és 4000 dollár között mozognak átlagban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.