Hirdetés

Az Amazon 3D nyomtatással bővíti szolgáltatásait



|

A frissen elindított oldal kedvez a térbeli nyomtatást kínáló kisvállalkozásoknak.

Hirdetés

Az Amazon ma indította útjára a legújabb, 3D Printing Store névre hallgató online üzletét, melyen keresztül bárki személyre szabott apróságokat tervezhet, és néhány kattintással meg is vásárolhatja a - webes felületen tulajdonképpen saját kezűleg dizájnolt - termékeket.

Hirdetés

Az oldalon több mint 200 áru egyedi kialakítását valósíthatjuk meg, a hitelkártya tokoktól, az iPhone tartókon át, egészen az ékszerekig. Természetesen az Amazon nem vesz részt a tényleges gyártási folyamatban, a létrehozott új oldal csupán összeköti a 3D-s szolgáltatást kínáló kisebb cégeket a felhasználókkal és garantálja, hogy a kifizetett áruk valóban eljutnak a vásárlókhoz.

Annak köszönhetően, hogy egy ilyen méretű vállalat is beszáll a 3D nyomtatási iparba könnyedén kibővülhet a piac és a közös felületnek köszönhetően csökkenhetnek a promóciós költségek. A cég alapvető célja az új "üzlet" megnyitásával, hogy még az eddigieknél is változatosabb és nagyobb készlet álljon a vásárlók rendelkezésére az egyes termékekből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.