Hirdetés

Az Apple karácsonyi üzenete



|

Egy szörny és egy üzenet szerepel az Apple idei ünnepekre összeállított reklámjában.

Hirdetés

Az évek alatt sok emlékezetes reklámot szállított már az Apple. Az ünnepekre összeállított kisfilm is ilyen szokott lenni, és immáron a 2016-os is elérhető. 

Hirdetés

A Frankie's Holiday reklám egy szörnyre épít, amelytől a város lakói megrémülnek. Minden ember ijedten áll Frankie előtt, még akkor is, amikor becsavar néhány izzót a nyakába azért, hogy karácsonyi dekorációvá változzon. 

Miközben az emberek nézik, Frankie az iPhone-jával kezd el lejátszani egy számot, majd egy ünnepi dalt énekel. Ezt követően egy fiatal gyerek érezteti vele, hogy otthon van, majd a környező emberek arcán az ijedtség helyét a mosoly veszi át, miközben mindenki énekel. 

Az Apple üzenete a videó végén látható. "Open your heart to everyone.", vagyis nyisd ki a szíved mindenki felé. Minden bizonnyal ez az Apple részéről közvetlen célzás Donald Trump és a leendő kormánya számára is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.