Hirdetés

Az Apple-t csodáljuk a legjobban



|

A Fortune listáján zsinórban tizedik éve az Apple bizonyult a világ legjobban csodált cégének.

Hirdetés

A Fortune legújabb listája a világ legjobban csodált és legtöbbre tartott cégeit vonultatja fel - zsinórban tizedik éve az Apple van az első helyen

Hirdetés

Az eredmények felállításához 3800 ügyvezető, igazgató, elemző és szakértő véleményét vették figyelembe. Az Apple-t az Amazon, a Starbucks, a Berkshire Hathaway és a Disney követik a top 5-ben. A tech cégek közül előkelő helyen van a Facebook és a Microsoft is. 

Az Apple nem csak a legjobban csodált cég a világon, hanem egyben a legértékesebb is, közel 700 milliárd dolláros piaci értékkel. 

A Fortune mostani listájára az a cég kerülhetett fel, amely árbevételben a legjobb 1000 amerikai cég között van, vagy nemzetközi (500 darab), 10 milliárd dollár fölötti árbevétellel. Végül 28 ország 680 vállalatára szűkítették a mezőnyt, innováció, minőség és közösségi felelősségvállalás alapján is értékeltek. 

Az Apple felemelkedése egybeesik az iPhone megjelenésével. Idén a tizedik évfordulót ünnepelhetjük, aminek alkalmából egy OLED-kijelzős iPhone 8 érkezik. 

A Samsungnak idén nem kedvezett a lista, tavaly a 35. volt, de most levették a sorból a Galaxy Note 7 miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.