Hirdetés

Bakeliten zenél a Tesco



|

A briteknél újra slágert csinál a bakelitlemezekből a Tesco.

Hirdetés

A zenei világot mostanában az határozza meg, hogy mi az amit felkapnak a népszerű streamingszolgáltatások és mi az, amit nem. 

Hirdetés

Furcsa módon tovább folytatódik egy régi formátum visszatérése. A BPI szerint tavaly Nagy-Britanniában több mint egymillió bakelitlemezt adtak el, ami rekord. 

A Tesco ennek örömére úgy döntött, hogy az Iron Maiden jövő héten boltokba kerülő The Book Of Souls alkotását bakeliten kezdi el árulni a brit üzleteiben. 

A lemez 24 fontba kerül majd, és az 55 legnagyobb Tesco Extra üzletben lesz kapható. Van persze CD is, abból jóval több helyen lehet majd találni. 

A Tesco a Blinkbox tavalyi eladásával digitálisan már nem zenél, viszont ha a mostani bakelitakció sikeres lesz, akkor a formátum mögé állnak.

A kazetták felélesztésében persze már kár reménykedni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.