Hirdetés

Bandi, az MP3 plüssmackó



|

Az eszköz készítői szerint a zeneszeretet nem korfüggő.

Hirdetés

Az olvasók között biztos mindenki észrevette már, hogy egy egyszerű, még polifónikusnak sem mondható, színes zajkeltő eszköz milyen mértékben képes lekötni az ifjú csemetéket. A német illetőségű Mogoon erre alapozta új termékét, az MP3 és WMA lejátszóval egybeépített plüssmackót. A beépített memóriát SD kártyával bővíthetjük.



Természetesen fiatal gyerkőcöknél nem ritka az agresszív használat, így hát a tervező por- és fröccsenésálló elektronikus eszközöket álmodott a belső részbe, amelyek akár 2 méterről történő földreejtést is kibírnak. András ez év ősztől lesz megvásárolható, átszámítva körülbelül 20 ezer forintos áron.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.