Hirdetés

Betörőket is riaszthat az LG Smart Bulb



|

Az „okos” fényforrás Bluetooth segítségével csatlakozik a telefonokhoz és tabletekhez.

Hirdetés

A múlt hét végén Dél-Koreában az LG újabb termékkel örvendeztette meg a nagyérdeműt, az egyszerűen Smart Bulb névre keresztelt „okos” izzója Bluetooth segítségével képes kommunikálni a legalább iOS 6 vagy Android 4.3 operációs rendszer futtató okostelefonokkal és táblagépekkel.
 

Hirdetés


A tájékoztatás szerint androidos eszköz használata esetén az LG Smart Bulb izzók vibrálhatnak az éppen szóló zene ütemére, továbbá mindkét platformon jelezhetik a bejövő hívásokat, vezérelhető a fényerejük, a betörők elriasztására pedig aktiválható a véletlenszerű ki- és bekapcsolásuk is.


A gyártó állítása alapján a 35 ezer wonét, avagy körülbelül 7400 forintért egyelőre csak Dél-Koreában elérhetővé váló LED-es LG Smart Bulb 10 wattos fogyasztás mellett nyújt egy hagyományos 60 wattos izzónak megfelelő fényerőt, napi átlagosan 5 óra használattal számolva 10 évig marad működőképes.


(Forrás: Android Central, LG)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.