Hirdetés

Bill Gates is lehetne Amerika elnöke



|

Egy tanulmány szerint Bill Gates esélyes lenne az amerikai elnöki posztra, amennyiben pályázna erre a címre.

Hirdetés

Egy új tanulmány szerint a legtöbb amerikai állampolgár olyannyira tiszteli Bill Gatest, hogy ha a Microsoft egykori társalapítója úgy döntene, indul az amerikai elnökségért, akár győzhetne is a versenyben. 

Hirdetés

A Fidelum Partners 1012 felnőttel vizsgálta a kérdést, Donald Trump és Hillary Clinton mellett más hírességek is rajta voltak a listán.

A listán szereplő embereket több szempontból értékelték a megkérdezettek, a hozzáértés mellett osztályozták azt is, hogy kit mennyire csodálnak vagy mennyire lojálisak hozzá. 

Az összesített végeredményt több szempontból is meg lehet közelíteni és vizsgálni, azonban a legérdekesebb talán az, hogy Bill Gates a harmadik legnépszerűbb ember volt a tanulmány során. 

28 százalék biztosan Bill Gatesre szavazna egy választáson - éppen annyi, mint amennyi Donald Trumpra. Ennél kizárólag Hillary Clinton és Barack Obama kapott magasabb arányokat, rájuk 33 és 42 százalék szavazna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.