Hirdetés

Bomba üzlet lesz a Play Music családi csomagja



|

Havi 15 dollárért 6 családtag streamelheti korlátlanul a zenét.

Hirdetés

A Google nagyszabású kedd esti sajtóeseményén elsősorban a hardvereké volt a főszerep. Ugyan a Nexus 6P, Nexus 5X, Pixel C és Chromecast mind érdekes termékek, ám relatíve szűk fogyasztói réteg esetében bírnak valódi jelentőséggel. Szerencsére a Google nem feledkezett el a szélesebb közönségről sem, a Play Music zenestreamelő szolgáltatás frissen bejelentett családi csomagja már tényleg bárki számára érdekes lehet.

Hirdetés


A hazánkban jelenleg a Spotify és Deezer árnyékában lévő Play Music esetében a családi csomag úgy fog kinézni, hogy havi 15 dollárért cserébe összesen 6 családtag streamelheti korlátlanul a Google bő 35 millió dalból álló zenei katalógusát. Összehasonlítási alapul jelenleg 10 dollárba kerül a sima 1 fős előfizetés, azaz enyhén szólva is bomba ajánlatról van szó. A családi csomag valamikor a nem túl távoli jövőben válik majd elérhetővé, pontos indulási dátum egyelőre nincs.


A Play Music zenestremelő szolgáltatás havidíja Magyarországon bruttó 1950 forint, azaz ha itthon is 50 százalék feláron vezetik majd be a családi csomagot, akkor 2925 forintba fog kerülni. Hat fővel számolva ez családtagonként 488 forint előfizetési díjat jelentene.


(Forrás: The Verge | Nyitókép: Garry Knight)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.