Hirdetés

Bőven van fiatalos lendület Európában



|

Kiválasztották a European Youth Award győztes projektjeit.

Hirdetés

Effektíve befejeződött az idei European Youth Award verseny, amely keretében az Európai Unió országaiban élő fiatalok innovatív digitális projektekkel pályázhattak hat kategóriában. A verseny célja olyan eltökélt fiatalokból álló csapatok felfedezése és rivaldafénybe állítása, akik képesek az ötleteikkel hozzájárulni az Európai Tanács szociális céljainak eléréséhez, továbbá a Europe 2020 projekt megvalósításához.

Hirdetés


Az idei versenyre összesen 60 projektet neveztek az érdeklődők, amelyek közül 40 került a zsűri elé. Két napnyi mérlegelés és vitatkozás után a zsűri 13 projektet nevezett meg nyertesként. A csapatok Európa 10 országából kerültek ki: Ausztria, Csehország, Franciaország, Németország, Olaszország, Hollandia, Lengyelország, Spanyolország, Svédország és Ukrajna.


A nyertes projektek angol nyelvű leírása itt böngészhető, a sétálásra való buzdítástól a közösségi munka serkentésén át a koszorúér-betegségek időszerű felismeréséig sok minden megtalálható a fiatalok munkái közt.


(Fotó: EYA / Facebook)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.