Hirdetés

Colorful barebone játékosoknak



|

A Desert Eagle a Sandy Bridge és az Ivy Bridge típusú processzorokat is támogatja.

Hirdetés

A Colorful bemutatta az első mini-ITX-es barebone-ját, amelyet kifejezetten a játékosok számára állított össze. A Desert Eagle egy SFF-típusú házat kapott, amely a piros és a fekete színvilágából merített. A könnyű szállításhoz hordozófül is található a ház tetején.

 

Belül egy mini-ITX-es alaplapot, a gyártó i-H67HDU3-as modelljét találjuk, amely az Intel H67-es lapkakészletére épült, és a Sandy Bridge, valamint az Ivy Bridge típusú processzorokat egyaránt támogatja. A két DDR3-as slot mellett (maximum 16 GB memória) egy PCI-Express 2.0 x16 és egy mini-PCIe bővítőhely is található az alumínium házban, amely 228 x 262 x 110 milliméter és 3,7 kilogramm.

 

A barebone belsejében egy alacsony profilú Colorfire Radeon HD 6750-es videokártya is található, 1 GB memóriával; amelynek órajele 4 GHz, a GPU-jé pedig 700 MHz. Az utolsó elem a házban a tápegység, amely egy 80Plus Bronze minősítésű, 300 wattos flex-ATX PSU. A Desert Eagle-höz a további hardvereket külön kell megvásárolni, így az LGA1155-ös processzort, a memóriát és az adattárolókat. A Desert Eagle ára egyelőre ismeretlen.

 

Képforrás: techPowerUp

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.