Hirdetés

Commodore médialejátszó



|

A gyártó bemutatta új médialejátszóját, a Gravel C200-at.

Hirdetés

 

Noha a felhasználók úgy gondolták, a Commodore örökre elvész, erre a vállalat az utóbbi két évben többször is rácáfolt. Ezúttal sincs másképp: a gyártó bejelentette új médialejátszóját, a Gravel C200-at.

 

A szürke gép egy 1,8 inches színes OLED TFT kijelzővel rendelkezik. Kapható lesz 512 megabájtos, 1, valamint 2 gigabájtos változatokban. Akkumulátorával megközelítőleg 18 órányi zenét, és 2 órányi videóanyagot képes lejátszani.

 

c_c200.jpg

 

A C200 támogatja a JPEG, BMP, GIF képformátumokat, lejátszik MP3, WAV, és WMA hangfájlokat, míg a mozgóképek terén MPEG2, MPEG4, DivX, XviD, WMV formátumban készített videókat kezel. SRT és SUB feliratokkal szintén megbirkózik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.