Hirdetés

Csak egy SmartHalo kell a bicikli felokosításához



|

Navigációt és lopásvédelmet is nyújt a kiegészítő.

Hirdetés

A sokat kerékpározók valószínűleg tudják, hogy sokféle kiegészítő érhető el a biciklijük felokosításához, azonban mindegyiket elég specifikus célokra találták ki. A Kickstarteren napok alatt sikeresen feltőkésített CycleLabs nevű startup a kormányra szerelhető SmartHalo nevű termékével all-in-one megoldást nyújtana a kerékpározóknak.

Hirdetés


Az androidos és iOS-es okostelefonokhoz Bluetooth-on kapcsolódó kütyü a fedlapján elhelyezett LED-ekkel kommunikál a tekerőkkel, nem vonja el a figyelmüket az útról. Képes turn-by-turn navigációkor mutatni az irányt, részletes statisztikákat készít a biciklizésekről (idő, megtett út, átlagsebesség, elégetett kalóriák, emelkedés, útvonal), rendelkezik automatikusan bekapcsoló éjszakai lámpával, értesítéseket ad a bejövő hívásokról és időjárásról, továbbá az autók riasztóihoz hasonlón zajt csap a potenciális lopási kísérletekkor.


A SmartHalo 2000 milliamperes akkuja normál használat mellett elvileg 3 hétig bírja szuflával, a töltéséhez a hozzá adott speciális kulccsal átmenetileg le kell szedni a kormányról. A termék jövő májusban kerülhet kereskedelmi forgalomba, méghozzá 149 dolláros áron.


(Forrás: Mashable, Kickstarter)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.