Hirdetés

Csatlakozzunk USB-n a Sötét oldalhoz



|

Az usb elosztó hasznos találmány, de miért ne lehetne egyedi is?

Hirdetés

Ezzel az usb elosztóval egyszerre négy eszközzel is tudunk csatlakozni a Sötét oldalhoz, és nem mellesleg bővíthetjük Star Wars relikviáink gyűjteményét (amennyiben rendelkezünk ilyennel).

 

 

De ha mindez nem lenne elég, a hub Darth Vader el nem téveszthető hangján lélegzik, és a nagyúr által kedvelt mondatokat süti el időről időre. Gondolom, az azóta már klasszikussá vált "Én vagyok az apád!" is a repertoár részét képezi. Mindezen produkció elég borsos áron kapható meg, mivel 7000 forintnak megfelelő dollárt kell a virtuális kasszánál hagyni, ha magunkénak szeretnénk tudni az eszközt. Aki vásárlási szándékkal élne, az itt megrendelheti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.