Hirdetés

Csődbe ment a Point of View



|

A legtöbben a GeForce kártyáiról ismerhették a holland vállalatot.

Hirdetés

Ugyan végre újból fellendülőben van a grafikus kártyák piaca, azonban a TechPowerUp beszámolója alapján ez már nem volt képes megmenteni az egykoron népszerű Point of View-t. A holland vállalat halotti bizonyítványát ezen a héten állította ki az oost-brabanti bíróság, hivatalosan is csődbe ment a gyártó.


Hirdetés


A Point of View még a kétezres évek elején alakult meg, az NVIDIA GeForce videokártyák mellett gamereknek szánt házakat, perifériákat és kiegészítőket gyártott. Néhány évvel ezelőtt megpróbálkozott olcsó táblagépek, quadrocopterek, okostévés és okosotthonos eszközök forgalmazásával, azonban ezek nem tudták megmenteni a vállalatot. A Point of View még a GeForce GTX 500/600 kártyák idején volt a csúcson, később azonban nem tudta felvenni a versenyt a termékeiket erősen testre szabó, ráadásul jelentős reklámbüdzsével gazdálkodó riválisokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.