Hirdetés

Cuki lett az új robotkutya



|

Okoslabdája is van a robotkutyának, ami használaton kívül kikapcsol.

Hirdetés

A WowWee úgy döntött, ideje, hogy lehetőségünk legyen hazavinni egy hiperaktív, intelligens otthoni robotbarátot, a CHiP nevű robotkutyát. 

Hirdetés

A cukira sikerült fekete-fehér jószág 199 dollárba kerül, és csak a jövő évben jelenik meg a piacon. Sokkal okosabb a többi robotkutyánál, mert telerakták szenzorokkal. 

A feje tele van infraszenzorokkal, aminek köszönhetően 360 fokban lát, és bármikor megtalálja az okoslabdáját vagy a töltésre alkalmas ágyát. 

Van benne Bluetooth is, így könnyedén tud csatlakozni az okoskarkötőjéhez. Erről lehet lájkokat küldeni a robotkutyának, ami egyébként abban is segít, hogy aktívan kövessen a robot. 

A robotkutya gurulómancsokat kapott: a Meccanum kerekek gyors tempót is lehetővé tesznek, szokatlan módon. CHiP így bármilyen irányba ki tud lőni, nagy sebességgel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.