Hirdetés

Digital Photo Recovery 3 – Vissza a képeimet!



|

Mit tegyünk, ha megsérül fényképezőgépünk memóriakártyája? Egy ügyes programmal sokszor még megmenthető a képek többsége.

Hirdetés

Bárkivel előfordulhat, hogy véletlenül letörli már lementettnek hitt fotóit a fényképezőgép memóriakártyájáról, vagy ami még rosszabb, a kártya megsérül, és még az előtt eltűnnek róla a megismételhetetlen képek, hogy azokat lementhettük volna.

 

dpr.jpg

 

Az ingyenes Art Plus Digital Photo Recovery használatával megpróbálhatjuk visszaállítani ezeket a fotókat. JPG, TIFF, DNG, illetve különböző fényképezőgépek RAW formátumú fotóira vadászik közvetlenül a megsérült, törölt vagy megformázott kártyán, vagy az annak teljes tartalmáról készített képállományban. Olyan kártyával is jó eséllyel elboldogul, amelyet a Windows már fel sem ismer. Használatához erős gép és sok türelem szükséges, ugyanis nem kapkodja el a dolgot: két gigabájtnyi adaton körülbelül egy órán át rágja keresztül magát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.