Hirdetés

Digital Storm: bivalyerős játék-PC, 0 Celsius-fok alá hűtve



|

A Sub-Zero Liquid Chilled System 0 Celsius-fok alatti folyadékkal tartja hűvösen gépünket.

Hirdetés

A Digital Storm bemutatta a Sub-Zero Liquid Chilled Systemet, amely gyakorlatilag egy új, prémium felsőkategóriás játék-PC. Legfőbb érdekessége, hogy TEC (termoelektromos) peltier hűtőmodulokat használ, folyadékhűtéssel kombinálva; és radikálisan alacsony hőmérsékleteket elérve - lehetővé téve így a határtalan tuningolást az OC-mestereknek.

 

A HailStorm házba került "fagyasztó" az Intel LGA 1366-os platformjára épül, és akár hatmagos processzorral is szerelhető. Található benne továbbá 12 GB RAM, két Radeon HD 5970 - vagy négy GeForce GTX 580, ha az NVIDIA jobban tetszene - , egy 1500 wattos tápegység, rengeteg HDD és két optikai meghajtó.

 

Az érdekes hűtőrendszer természetesen nem 0 Celsius-fok alá hűti le hardvereinket: a rendszerben keringő folyadék hőfoka van 0 Celsius-fok alatt, így teszi lehetővé az extrém tuningolást, a 4,6 GHz-es és még nagyobb órajelek használatát.

 

Az alapmodell ára 3900 dollár, azonban ha minden jót szeretnénk kérni a PC-be, akkor 6300 dollárt kell fizetnünk az újdonságért. További információk a Digital Storm weboldalán.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.