Hirdetés

Dislike helyett érzelmeket tesztelhet a Facebook



|

Spanyolországban és Írországban kezdődhet meg a nyílt próbaüzem.

Hirdetés

Régebben a lenni vagy nem lenni volt a kérdés, manapság egyre inkább a tetszikezni vagy nem tetszikezni. A Facebook felhasználói régóta elégedetlenek azzal, hogy a többé-kevésbé ismerőseik bejegyzései esetében vagy jó szívvel meg tudják nyomni a tetszik gombot, vagy nem.

Hirdetés


A Facebook talán végre megoldja a problémát, azonban a sima "Nem tetszik" gomb helyett rögtön alaposabb munkát végeznének a munkatársai. A közösségi szolgáltatás pénteken Spanyolországban és Írországban megkezdheti a "Reactions" nevű új funkció tesztelését, amellyel a tetszikezés mellett hatféle egyértelmű érzelmet fejezhetnek majd ki a felhasználók: szeretet, jókedv, elragadtatás, meglepetés, bánat és harag.


A jelek szerint a "nem tetszik" gomb semmiképp sem fog bekerülni a szolgáltatásba, ez a jelentéstartam közvetlenül a fenti érzelmek egyikével sem fejezhető ki. Rossz nyelvek szerint ennek egyik fő okát a Facebookon jelenlévő hirdetők és vállalkozások jelentik, ugyanis a cégek nem örülnének, ha a felhasználók nyilvánosan utálhatnák a kommunikációjukat.


(Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.