Hirdetés

Dolphin Swimmer: MP3 a vízben



|

Nem különösebben csinos, nem nyújt sok szolgáltatást, egyszerűen csak vízálló a Dolphin zenelejátszója.

Hirdetés

Ma már a teljesen hétköznapi használati eszközök kategóriájába tartoznak az MP3 lejátszók. A gyártók színes képernyővel, merevlemezzel, videolejátszással, beépített játékokkal igyekeznek kedveskedni, de kevesen érnek el ezekkel sikert. A Dolphin szó szerint új vizekre evez, lévén egyike a ma még ritkaság számba menő megfizethető árú vízhatlan zenelejátszóknak.

 

dolphinmp3_1gb_.jpg

 

 

Nem sejtet sokat az ezüstös, hengeres test, de kialakítása lehetővé teszi, hogy 1 méteres vízmélységig sportolás (tipikusan úszás) közben hallgassunk zenét. Búvárkodásra már nem alkalmas. A két világító narancs színű gumipánt szolgál arra, hogy úszószemüvegünkhöz csíptethessük a meglehetősen könnyű készüléket. Ehhez igazodva a mellékelt menetes csatlakozású 2,5 hüvelykes vízhatlan fülhallgató zsinórja kellően rövid is. Külön vásárolható hozzá karra szíjazható táska és hosszabbító az úszószemüveg mentes használathoz, mondjuk szörfözéshez. A fülhallgató is vízálló, fülkürti oldala puha, három fokozatban szűkülő kialakítása miatt kényelmes és biztosan ül a helyén. Jól kizárja a víz hangjait, így akár fürdőkádas ejtőzésre vagy nyilvános fürdőkben lazításkor is használható. Hangminősége nem kiemelkedő, de megüti az átlagos szintet.


Mindennapos használatra kijelző híján kevésbé praktikus a készülék, mert csak a legalapvetőbb kontrollt nyújtja: lejátszás, pillanat állj, hangerő és léptetés. Extra tartozékként azért kapunk egy második, nem vízálló fülhallgatót is. Ezt a mellékelt elosztó révén együtt használhatjuk a vízhatlan „fülessel", hogy napozás közben mással is osztozhassunk a zenei élményen. Találunk még a csomagban egy USB kábelt is, ami nem csak az adatátvitelre, hanem egyben a töltésre is szolgál. Csupán másfél órás töltési periódus szükséges a nyolc órás telep üzemidő biztosításához.


Jól eltalált, megnyugtató alapossággal kidolgozott készüléknek találtuk a Dolhint, ha nem is kifejezetten Hi-Fi őrülteknek, de zeneszerető vízisport rajongóknak jó választás.

 


Névjegy

 

Termék: NU Dolphin Swimmer MP3 Payer 1 GB

Forgalmazó: ATCOMP Trade Kft.

Ár: 17 700 Ft

Web: katt ide

 

 

Adatok

 

  • Karcmentes alumínium ház, vízálló kidolgozás (IPX7 megfelelőség)
  • Egy vzálló és egy normál használatra szánt fülhallgató (2,5 mm jack)
  • Jel elosztó közös zenehallgatáshoz (2,5 és 3,5 mm jack)
  • MP3 és WMA lejátszás, 1 gigabájtos belső memória
  • Lítium-ion akkumulátor
  • 1,5 óra töltési idő USB-n keresztül, 8 óra folyamatos lejátszás
  • Működési hőmérséklet víz alatt 0 és 50 Celsius fok között
  • 60×21×21 milliméteres befoglaló méretek
  • 25 gramm tömeg

 

 


Értékelés

 

dijak_2008_ajanlat_120.jpg
NU Dolphin Swimmer MP3 Payer 1 GB

Előny: Vízhatlan kivitel, elosztó és két fülhallgató

Hátrány: Kissé magas ár, az alapkészlet csak úszószemüveghez jó

Teljesítmény: 3,5

Szolgáltatás: 4

Ár/Érték: 4,5

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.