Hirdetés

Drága a gazdagoknak szóló közösségi oldal



|

A Rich Kids közösségi oldalon csak az oszthatja meg a fotóit, aki befizeti a havi 1000 dolláros tagdíjat.

Hirdetés

A jelenleg felkapott közösségi oldalakon bárki ingyenesen indíthat fiókot és oszthat meg akármit. A Rich Kids valami egészen másról szól. 

Hirdetés

A Rich Kids közösségi oldal állítólag a világ legexkluzívabb közösségi oldala. Erre egy Facebook-fiókkal ingyenes regisztrálhat bárki, azonban tartalmat megosztani csak azok a tehetős emberek tudnak, akik befizetik a havi 1000 dolláros tagdíjat

Az oldal azért jött létre, hogy segítsen kitűnni a gazdagoknak a tömegből, akik állítólag elvesznek az Instagramon. Mivel a szegényebbek itt legfeljebb nézhetik a többieket, ezért a tehetősebbek könnyen kitűnhetnek, vélik az ötletgazdák. 

A Rich Kids sokaknál nagy felháborodást okozott, főleg azért, mert a bevétel egyharmadát a szegény gyerekek oktatására költenék - persze nem a jótékonysággal van az embereknek baja, hanem az oldal alapjaival. Vannak, akik úgy gondolják, hogy épp a közösségi létet öli meg a platform, amely emiatt nem lesz hosszú életű. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.