Hirdetés

Drón kémkedett a francia VB-csapat után



|

Drón kémkedett a francia válogatott edzésén.

Hirdetés

Június 11-én egy apró robotrepülő zavarta meg a Honduras elleni meccsre készülő francia válogatott edzését a brazíliai világbajnokságon. A drón a gall nemzeti tizenegy gyakorlása közben beszállt a Sao Pauló-i stadion fölé; a játékosokat nagyon meglepte a hívatlan látogató. A francia szövetségi kapitány, Didier Deschamps annak rendje s módja szerint jelentette a dolgot a hatóságoknak, de hangsúlyozta, az ügyet nem a francia szövetségnek, hanem a FIFA-nak kell kivizsgálnia.

Hirdetés

Deschamps közölte, nem szeretné, ha a vizsgálat megzavarná a csapat tréningjét. A Les Figaro szerint az edző szavait többen félreértelmezték, azt gondolván, hogy a FIFA a francia játékosok felkészülését is kiemelten vizsgálja. Sőt, a Daily Mail egyenesen azt írta, hogy Deschamps hivatalos panaszt nyújtott be a FIFA-hoz a túlzott ellenőrzés miatt. Ezt persze sem a franciák, sem a FIFA nem erősítette meg.

A The Verge szerint bármi is legyen a "dróntámadás" hátterében, nem valószínű, hogy a hondurasi kapitány próbálta kifürkészni az ellenfél stratégiáját. Annál is kevésbé, mivel a BFM TV híre szerint a tettest egy órán belül elfogták, aki azzal védekezett, hogy csak meg akarta nézni a csapat edzését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.