Hirdetés

Drónok segítik a svájci mentőkutyákat



|

Az eltűnt emberek utáni kutatást könnyítik meg a drónok használatával.

Hirdetés

A svájci mentőkutyák legendásan jók az elveszett emberek megtalálásában, és a gépek valószínűleg soha nem pótolhatják majd a négylábú segítséget. Azonban a segítségükre lehetnek. 

Hirdetés

A hírek szerint a Redog innentől kezdve drónokkal segíti a mentőcsapatok munkáját, a quadrocopterek kutatnak majd az első vonalban az eltűnt emberek után. 

A becslések szerint Svájcban évente 3000 ember tűnik el. Ez többek között demencia vagy egészségügyi problémák miatt fordul elő, amikor valaki a természetben van. 

Mindeddig a kutyák és a mentőcsapatok a földön dolgoztak, hatalmas területeket kutatva, sokszor nehéz hegyi terepen. A munkát nagyban felgyorsítják a levegőben repülő drónok, amelyek hőkamerával és éjszakai kamerával gyorsan és hatékonyan azonosítják be az embereket. 

A mentőcsapatok várhatóan sokat profitálnak majd a drónok használatából a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.