Hirdetés

E3 2008: A résztvevők listája



|

Többen távol maradnak, ennek ellenére lesz elég látnivaló.

Hirdetés

Az Activision / Vivendi páros távolmaradásával és a szervező tisztét betöltő ESA-ból való kilépésével kezdődött az ügy (ESA: Entertainment Software Association). Ezt követően döntött úgy az NCsoft, a Her Interactive, a Foundation 9 és az Atlus is, hogy inkább nem élnek a kínálkozó lehetőséggel, s ha be is mutatják aktuális kínálatukat, azt nem a július 15. és 17. között, a Los Angeles Convention Center-ben megrendezett expón teszik.

0520-e3.jpg


A LucasArts időközben szintén kilépett a jelenlegi elnök (Michael Gallagher) személye miatt kritizált ESA-ból, ám a rendezvényt ennek ellenére nem hagyják ki. Velük, és a kiállítási szándékát megerősítő Warner-rel és Bethesda-val együtt kellően impozáns listát lehet összeállítani a résztvevők névsorából ahhoz, hogy bizton állíthassuk, akad majd látnivaló bőven.


Kattintson a résztvevők listájáért >>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.