Hirdetés

EB-döntő 3D-ben a Westend tetején



|

Ha még nem tudod, hol szeretnéd megnézni a foci EB döntőjét, akkor ajánlunk egy remek lehetőséget.

Hirdetés

EB-Döntőt lehet nézni otthon, barátokkal, kocsmában, vagy szabad téren, vagy akár a helyszínen is. De ritkán láthatunk közel négyméteres képátlójú 3D-s közvetítést az eseményről. Most azonban ez a lehetőség is adott, ráadásul teljesen ingyen. Az LG Electronics, a WestEnd City Center és a Nemzeti Sport ugyanis közös vetítést tart a WestEnd tetőkertjén a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság döntőjének időpontjában. 

A képet egy 3D-s LG CF3D projektor vetíti egy 150 hüvelykes (381 cm) képátlójú, speciális vászonra. A 3D-s projektor mellett két, LG CINEMA SCREEN formatervezésű CINEMA 3D Smart TV-n is nézhető a meccs. A 3D adást az LG polarizált technológiájú, kényelmes és töltést nem igénylő szemüvegein keresztül követhetitek.

Az esemény ingyenes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.