Hirdetés

Egy hasznos ruhadarab télire, okostelefonokhoz



|

Az érintőképernyő szép és jó dolog, egészen addig, míg fázni nem kezd a kezed.

Hirdetés

A hideg természetesen nem minden touchscreenes kütyünél okoz fejtörést, de a kapacitív készülékekkel meggyűlhet a bajunk zord időben. A rezisztív technológiával ellentétben, ami a fizikai nyomásra érzékeny, a kapacitív érintőképernyő a kezünk elektromos vezetőképességét használja ki: bőrünk télen kevésbé izzad és kiszáradtat, így ez a tulajdonsága megváltozik. A normál kesztyű ilyenkor nem megoldás, mert a szövet csak még jobban rontja a vezetőképességet, de szerencsére a gyártók is gondoltak erre, így már létezik megoldás a problémára.

 



Az Agloves első ránézésre csak egy egyszerű ruhadarab, de ennél többet rejt: az egészet ezüstfonalakkal szőtték át. Az ezüst az egyik legjobban vezető fém, és mivel az Agloves egész felülete tartalmaz belőle, a kesztyű segítségével akár iPaden is gépelhetünk, méghozzá mind a tíz ujjunkkal. 18 dollárért megvásárolható itt.

Bónusz kérdés mára: vajon miért nyári ruhába öltözött, strandoló fiatalokkal reklámozza az oldal a terméket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.