Hirdetés

Egy véres nap a szerkesztőségben - megjelent a legújabb GameStar



|

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen egy nap a szerkesztőségben? A GameStar saját fejlesztésű interaktív videós kalandjátékában egy borzalmas napot élhetsz át. Az Assassin's Creed teljes játék pedig már csak hab a tortán. És akkor még az újságról nem is beszéltünk!

Hirdetés

Mától kapható a 2012/09-es GameStar magazin, amelyhez Assassin's Creed teljes játék és a GS stáb által forgatott és gyártott GameStar Wars interaktív videós kalandjáték is jár. Címlapon a Call of Duty: Black Ops II (ez a magazinban is kiemelt figyelmet kap természetesen), valamint az XCOM: Enemy Unknown.

Az előzetesek sora persze itt nem ér véget, olyan címek várnak még a játékőrültekre, mint a Hitman: Absolution, a StarCraft 2: Heart of the Swarm, a Company of Heroes 2 és az Army of Two: The Devil's Cartel.

A GameStar Tesztrovat kiemelt alanya a Guild Wars 2, aminek jó esélye van arra, hogy elhódítsa az év MMO-ja címet, méghozzá nem is érdemtelenül. Maradva a műfajnál megtudhatjátok, hogy milyen változásokat hozott a World of Warcraft aktív játékosainak életébe a Mists of Pandaria kiegészítő, de az MMORPG-n túl is vannak érdekes címek, mint Dark Souls PC-s változata, a Darksiders 2, a Transformers: Fall of Cybertron, a Borderlands 2, a Counter-Strike: GO, vagy a Testament of Sherlock Holmes.

A PC World érdeklődési körébe eső témákkal is találkozhatunk a magazinban, az SSD-k erősödése mellett szó esik egy kis konzoltörténelemről, az Optoma HD33, a Cooler Master Storm Inferno, az ASUS GTX 680, valamint a Cooler Master Strom Quickfire Pro pedig tesztlaborban mérettetik meg. Az újság Kult rovatában ebben a hónapban többek közt a virtuális valóságot teremtő tervekről, fejlesztésekről esik szó.

Ezek után tehát nem kérdés, hogy a 2012/09-es GameStar magazin kötelező vétel, keressétek az újságárúsoknál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.