Hirdetés

Egyelőre befejezi a PC játékok crackelését a 3DM



|

A kínai csapat arra kíváncsi, hogy ennek lesz-e kihatása az eladásokra.

Hirdetés

A számítógépes játékokat warezolók körében jól ismert 3DM kínai crackercsoport néhány héttel ezelőtt azzal került be a hírekbe, hogy a kóderük meglátása szerint pár éven belül befejeződhet a big budget PC játékok warezolása. Konkrét okként a Denuvo védelmi rendszert nevezte meg az illető, az osztrák szoftver a játékok másolásvédelmét védi meglepő hatékonysággal. Többek közt a Just Cause 3 és a Rise of the Tomb Raider is ezt használja, legjobb tudomásunk szerint a hírünk írásakor nem volt crack a kérdéses játékokhoz.

Hirdetés


A TorrentFreak beszámolója alapján a csoport komoly meglepetést keltve most bejelentette, hogy az elkövetkező egy évben egyáltalán nem fog töréseket készíteni az egyjátékos címekhez. A csoport vezetőjeként funkcionáló Bird Sister (képünkön) szerint arra kíváncsiak, hogy ennek lesz-e bármiféle kihatása a játékok eladásaira, bár jó kérdés, hogy ezt milyen metodológiával kívánják követni.


A cinikusok szerint csak egy mondvacsinált indokról van szó, valójában végleg befejeződik a 3DM pályafutása, bár nem látjuk, hogy a csoport tagjainak miért kellene bárkinek magyarázkodniuk egy ilyen döntés miatt. A 3DM fóruma ettől függetlenül működni fog, a tájékoztatás szerint a más csoportok által készített töréseket továbbra is lehet majd linkelni rajta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.