Hirdetés

Egyre több a milliárdos a tech szektorban



|

A Forbes új listáján szereplő tech milliárdosok vagyona összesen 1 billió dollárra rúg.

Hirdetés

Eddig is tudtuk, hogy a tech szektorban lehet sokat keresni, és a jelek szerint az évek múlásával ez nem változott. A Forbes frissítette a világ leggazdagabb embereiről összeállított listáját, amelyen egyre több tech cég alapítója és ügyvezetője szerepel. 

Hirdetés

A listát továbbra is Bill Gates vezeti a 86 milliárd dolláros vagyonával. A top 10-ben van az Amazon, a Facebook és az Oracle első embere, Jeff Bezos (72 milliárd dollár), Mark Zuckerberg (56 milliárd dollár) és Larry Ellison (52,2 milliárd dollár). 

A top 100-ban ott van többek között Larry Page és Sergey Brin, a Google társalapítói, Steve Ballmer, a Microsoft egykori vezére, továbbá Laurene Powell Jobs, a néhai Steve Jobs felesége. 

A BBC szerint a listán összesen 183 tech milliárdos szerepel, akiknek az összesített vagyona eléri az 1 billió amerikai dollárt. 

A lista összesen 2043 milliárdost számlál jelenleg, a tíz leggazdagabb ember vagyona pedig 47 milliárd dollárt fölött van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.