Hirdetés

Egyre többen halnak meg szelfizés közben



|

Idén szeptemberrel bezárólag 127 ember vesztette életét 29 hónap alatt szelfizés közben - a többségük fiatal volt.

Hirdetés

A Carnegie Mellon Egyetem két másik indiai egyetem segítségével állított össze egy jelentést, amelyből kiderült, hogy az elmúlt 29 hónapban (de szeptemberrel bezárólag) 127 ember vesztette életét szelfizés közben. 

Hirdetés

A trend világszerte erősödik. A halálesetek 60 százaléka Indiában következett be, 6,3 százaléka Amerikában. 

A szelfizés közben bekövetkező halálesetek oka nyolc tényező szokott lenni: a magasság, a víz, a magasság és a víz együtt, a vonatok, fegyverek, járművek, elektromosság és állatok. 

A szelfizés közben elhunytak 76 százaléka volt férfi, ami azért érdekes, mert a nők több ilyen képet készítenek. 70 százalék 24 éves vagy annál is fiatalabb volt, így a legnagyobb mértékben ezt a korosztályt érinti a rossz szokás. 

Az önkifejezés veszélyes lehet - jobb kétszer is meggondolni, hogy megéri-e egy-egy szelfi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.