Hirdetés

Egyszerűbb lesz csatlakozni a Hangouts videochathez



|

Hamarosan csak a házigazdának lesz szüksége Google-fiókra.

Hirdetés

Nagyjából egy hónappal ezelőtt a Microsoft tulajdonában lévő Skype bejelentette, hogy népszerű felhasználói kérésnek eleget téve a Skype-fiókkal nem rendelkező felhasználók is képesek lesznek becsatlakozni a szöveges, hangos és videós csevegésekbe. Természetesen a chatelés házigazdájának szüksége lesz egy felhasználói fiókra, azonban linkek küldésével bárkit képes lesz beinvitálni a csevegésbe.

Hirdetés


A Google megirigyelte a hasznos funkcionalitást, így a vállalat bejelentette, hogy a videós csevegések esetében lehetőséget fog adni a linkes meghívásra a Hangoutsban. Meglepő módon a szöveges és hangos chatelésnél egyelőre nem lesz elérhető a lehetőség, bár nem lepődnénk meg, amennyiben a keresőcégnél már dolgoznának a súlyosnak tűnő hiányosságok pótlásán.


A tájékoztatás szerint a funkcionalitás az elkövetkező napokban fog világszerte elérhetővé válni a felhasználók számára.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.