Hirdetés

Eladom az életem az eBay-en



|

Meglepő lépésre szánta el magát egy elkeseredett ausztrál férfi.

Hirdetés

Aukcióra bocsájtotta életét egy Ian Usher nevű ausztrál férfi. Az eBay-en lehet licitálni a fiatalember eddig életére, beleértve a házát, kocsiját, motorját, munkahelyét, sőt barátait is. A 420 000 dolláros árból remél új életet kezdeni a fiatalember június 29-e után, amennyiben sikeresnek bizonyul az aukció. Sokan szimpatizálnak a fiatalemberrel, a munkahelyén például beleegyeztek, hogy kipróbálhatja a vevő azt, és ha tetszik, valóban ott is maradhat. Még a barátai is – akik benne foglaltatnak az árban – is megígérték, hogy összebarátkoznak majd a győztes licitálóval.

house_for_sale.jpg
 

 

A lépésre azért szánta rá magát Ian, mert hölgyismerőse tizenkét évnyi együttlét után ejtette őt egy másik fiatalember kedvéért. Ian feltett szándéka, hogy a „kezdjünk új életet” frázist teljesen szó szerint veszi. Amennyiben sikerül megszabadulni jelenlegi életétől a meghirdetett áron a fiatalember elhagyja a „várost ahol él”: „Fogom az útlevelem, és a pénztárcám, aztán elhúzok” jelentette ki egy riportban. Ian egy weboldalt is létrehozott, ahol beszámol elhatározásának okairól, valamint megtekinthetőek az áruba bocsájtott élet részletei is. Szavazni is lehet, vajon okos ötletnek tartjuk-e ezt a fajta megoldást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.