Hirdetés

Elbúcsúzik a Windows XP-től az Uplay



|

Közben ingyen letölthetővé vált a Beyond Good and Evil.

Hirdetés

A szokásától eltérően idén egyetlen Assassin's Creed játékkal sem jelentkező Ubisoft ma délután két érdekes bejelentést is tett. A feltétlenül pozitív fejlemény, hogy az egy héttel ezelőtti tájékoztatásának megfelelően az elkövetkező egy hónap során ingyen és örökre beszerezhető az Uplay játékboltjában a Beyond Good and Evil, az érdeklődők az "Ubi 30" menüben igényelhetnek maguknak egy digitális kópiát.


Hirdetés


A második fejlemény a többség számára feltehetően közömbös: a Firefoxhoz hasonlóan hamarosan az Uplay is befejezi a Windows XP támogatását, konkrét dátumról egyelőre nem esett szó. A vállalat kiemelte, hogy a kliensprogram utolsó Windows XP-vel kompatibilis verziója jó darabig működőképes marad, így a régi rendszert használó ügyfelek ettől függetlenül hozzáférhetnek majd a játékaikhoz.


Érdekességként megemlítendő, hogy a Steam még támogatja a Windows XP-t, idén szeptemberben a felhasználók 1,48 százaléka használta a rendszert. A jelenleg ingyen Dungeon Keepert kínáló, nemrég teljes ráncfelvarráson átesett Origin már minimum Windows 7-et igényel a működéséhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.