Hirdetés

Elektromos motorbicikli 4000 dollárért



|

130 kilométeres hatósugár - ha szeretnénk úgy kinézni, mint majom a köszörűkövön.

Hirdetés

Megjelenését tekintve akár egy design asztali PC is lehetne a Boxx Corporation masinája, a képet még csak stílusosabbá tesz, hogy bizony van rajta kormány és kerék is, utóbbiból kettő. Pont ahogy egy kis motorkerékpáron, merthogy a Boxx egy elektromos motorkerékpár, azaz talán az a viszonylag környezetbarát eszköz mellyel sokan szeretnének munkába járni.

 

Mellesleg a 130 kilométeres hatótávolságot csak az 500 dolláros kiegészítő Core 2 akku megvásárlásával tudhatjuk magunkénak, az alap menettávolság csak fele ennyi. A töltés négy órát vesz igénybe, ezt az időtartamot a szintén jó drága gyorstöltővel egyórásra redukálhatjuk. Az egy éves garancia opcionálisan 3 évesre növelhető. Hiába, az extrákért mindenhol fizetni kell.

 

 

Több, mint két óra gurulással tudjuk kiszedni a járműből a 130 kilométert, mivel maximális sebessége 57 km/h körül van. Viszont egy nagyobb bőröndnyi, egy méteres magasságú diszkrét alumínium kasztniról beszélünk, ami igen kompakt, a maga 54 kilogrammjával egy nagyobb levegővel akár fel is vihetnénk az irodába – ha az office rollereket beengedik, akkor talán ezt is. A tervezők tiszteletben tartották az amerikai vásárlói igényeket is, visszafogott dimenziói ellenére akár egy 136 kilós embert is elbír az összkerékmeghajtású atomroller.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.