Hirdetés

Elérhető a Deezer családi csomagja



|

Az ajánlat gyakorlatilag azonos a Spotify családi előfizetésével.

Hirdetés

A magyar zenestreamelő piacra jóval a Spotify előtt belépett Deezer bejelentette, hogy Svédországon kívül immáron szerte Európában elérhető a családi csomagja. Az új típusú előfizetés havi bruttó 2249 forintba kerül, a költségét álló személyen túl pedig öt családtag számára biztosít Premium+ funkcionalitást. Érdemes megemlíteni, hogy a meglévő Premium+ csomagról a Family-re váltók bankkártyáját azonnal megterheli a kérdéses összeggel a vállalat, a már kifizetett Premium+ előfizetésből hátralévő napok után nem jár időarányos pénzvisszatérítés.


Hirdetés


A Deezer Family gyakorlatilag azonos a Spotify családi előfizetésével: mindkettő 1+5 fő számára biztosít korlátlan zenehallgatást, a felhasználók alapvetően teljesen elszeparált felhasználói fiókokat használnak, a kedvezményes csomaggal kiszolgált személyeknek pedig azonos lakcímen kell lakniuk. A havidíj is körülbelül ugyanannyi: a Spotify 7,99 eurót kér a családi csomagért, amely hírünk írásakor 2455 forintot jelentett. Az érdeklődők itt találnak bővebb információt a Deezer családi csomagjáról.



(Forrás: Engadget, Deezer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.