Hirdetés

[Frissítve] Elindult Magyarországon a Netflix!



|

Most rögtön neki lehet kezdeni a 30 napos próbaidőszaknak.

Hirdetés

Igaznak bizonyult az Index ma kora délutáni információja, amely szerint Magyarországon is elindul a Netflix. Hírünk írásakor még tartott a vállalat CES-es sajtótájékoztatója, a terjeszkedés bejelentésig nem jutottak el az illetékesek, azonban mi már sikeresen regisztráltunk a szolgáltatásba, azaz nyilvánvalón helytálló volt a füles.

Hirdetés


A Netflix háromféle előfizetést kínál Magyarországon: havi 8 euróért egyszerre 1 képernyőn és SD felbontásban lehet nézni a kínálatot, 10 euróért már 2 képernyő és HD minőség jár, míg 12 euróért cserébe szimultán 4 képernyős megtekintést és HD / Ultra HD minőséget kapnak a fogyasztók.


A hazai kínálatot különösebben nem tudtuk még szemügyre venni, azonban a Netflix felülete teljesen angol nyelvű, magyar hangot vagy magyar feliratot egyelőre egyetlen filmnél vagy sorozatnál sem fedeztünk fel. A kínálat méretét nehéz megítélni, de annyit sikerült leszűrnünk, hogy van mit nézni.


A 30 napos próbaidőszakra való regisztrációkor kötelező megadni a bankkártyánk adatait, azonban a szolgáltatás az első számlázási napig nem fogja megterhelni, az előfizetés bármikor lemondható.


Frissítés: közben jött némi hivatalos tájékoztatás a témában. A mai napon a Netflix rögtön 130-nál is több országban vált egyszerre elérhetővé, így 60-ról 190 felé ugrott a támogatott országok száma. A megosztón az összes Netflix által készített saját tartalom elérhető, idén összesen 31 új és visszatérő sorozatot kapnak majd az előfizetők. A vállalat igyekszik minél több nyelvet támogatni a kezelőfelületen és lejátszáskor, ezzel kapcsolatos konkrétumokat egyelőre nem kaptunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.