Hirdetés

Érdekesnek ígérkezik a Budapest 3D Printing Days



|

A Stratasys és a 3D Systems termékei is ott vannak a kiállításon.

Hirdetés

Már zajlik a 2014-es Budapest 3D Printing Days elnevezésű kiállítás, amelynek keretében a legújabb otthoni és irodai használatra is alkalmas 3D-s eszközöket mutatják be a kiállítók. A helyszínen megtekinthetőek a Stratasys és a 3D Systems termékei is. A szintén jelen lévő FREEDEE Printing további extrát is kínál, ki is lehet próbálni az ott lévő eszközeiket. 

Hirdetés

A helyszínre vitt Sense testszkenner alkalmas a digitális, 3D-s portrék készítésére is, ezeket ráadásul később affajta szoborként is ki lehet nyomtatni. Ott van a 3D-ben rajzolni képes 3Doodler is, illetve több érdekes előadást tartogat még a hátra lévő másfél nap. 

A Budapest 3D Printing Days bővebb programja itt olvasható, a helyszíne Budapest, Deák tér, Akvárium. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.