Hirdetés

Érezd a golyót, ami eltalál!



|

Mellény FPS-játékosoknak.

Hirdetés

A TN Games „fizikai élmény-hardvereket" gyárt, 3rd Space FPS Vest nevű termékükről pedig azt állítják: a játékosok számára egyedülálló élményt nyújt. A mellénybe beágyazott érintkezőpontok megpróbálják majd imitálni a golyótalálatot, a késszúrást, vagy a gravitáció nyomását.

 

Az árukapcsolás ősi hagyománya is megjelenik a TN Gamesnél: a mellénnyel kompatibilissé tett Call of Duty-val együtt lehet majd megvásárolni az eszközt 189 dollárért, játék nélkül 169 dollárba kerül majd. Az FPS Vest támogatja a CoD-n kívül a Quake 3, Quake 4 és Doom 3 játékokat támogatja - ezekhez egy ingyenes patchet kell letölteni a vállalat honlapjáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.