Hirdetés

Értékes ajándékokat is kapnak idén az Ethical Hacking konferencia résztvevői



|

Május 8-án a Kongresszusi Központban Magyarország legnagyobb IT Security csúcs-találkozója immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre.

Hirdetés

A konferencia arról nevezetes, hogy az előadók a színpadon, élőben törnek fel biztonságosnak vélt rendszereket, amivel megdöbbentő élményt nyújtanak évről évre a közönség számára. A nyolc lebilincselő bemutatót élő hackelések és a valós életből merített izgalmas szituációk teszik felejthetetlenné. Tovább növeli a konferencia presztízsét, hogy Magyarország minden olyan cége jelen lesz a nézők soraiban, akiknek kiemelten fontos az IT biztonság. Bankok, biztosítók, telekommunikációs cégek, multinacionális vállalatok illetve állami szereplők is érdeklődve ültek be a nézők soraiban az előző években, illetve jelezték idén is részvételi szándékukat.
 

Hirdetés


A jegyek mellé a rendezvény támogatóinak felajánlásával most több százezer forint értékű, garantált ajándékot kap minden résztvevő, jegytípusától függetlenül.


A választható ajándékok között szerepel például a biztributor felajánlásával a Unitrends Enterprise Backup, melynek piaci értéke nettó 367 000 Ft. A szoftver fizikai szerverek és virtualizált infrastruktúrák (Hyper-V, VMware, Citrix XEN) hibrid rendszerű mentésére / visszaállítására alkalmas.


Emellett az érdeklődők még számtalan ajándékkal és élménnyel lehetnek gazdagabbak, ha ellátogatnak a konferencia hivatalos oldalára, ahol jelentkezni is lehet: netacademia.hu/Konferencia.


A következő kód 10% kedvezményt biztosít a konferencia jegy árából: 8ddc39e0
(A kódot a jelentkezési lapon a “Kedvezményre jogosító kód” mezőben kell feltüntetni)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.