Hirdetés

Eszméletlen drága lehet a Huawei okosórája



|

Ha igaznak bizonyulnak az információk, 800 dollárt kérnek majd a legdrágább modellért.

Hirdetés

Ahogy azt a napokban megírtuk, hamarosan a Huawei is beszáll az okosórák versenyébe. A kinaiak Android Wear operációs rendszert használó terméke egyszerűen csak Watch névre hallgat, felépítéseben azonban semmi korszakalkotót nem találhatunk. A rozsdamentes keretben egy zafírkristályt is felhasználtak, funkcióit tekintve pedig a szokásos instant üzenetek és hívásértesitok mellett különféle egészséggel és aktivitással kapcsolatos applikációkat találunk.

Hirdetés

Az óra a Huawei eredeti tervei szerint szeptember másodikán, az IFA 2015 rendezvényen érkezhetett volna meg, most azonban némi zavar keletkezett az erőben. Az Amazon kínálatában ugyanis már felbukkant a Watch, a kérdéses oldalt azóta ugyan törölték, de az információkat megőrizték az internetezők. A sima, bőrszíjas kiadás ezek szerint 349,99 dollárba kerül, míg a rozsdamentes pántért fekete színben már 449,99-et kellene fizetnünk.

Az oldalon elérhető legdrágább modell a teljesen aranyozott óra volt 799,99 dollárért, ez már bőven üti az Apple Watch árazását is. A jellemzők között felbukkant az iOS 8.2 kompatibilitás, ez lehet persze sima hiba is, vagy éppen annak a pletykának a megerősítése, hogy az Android Wear eszközök képesek lesznek együttműködni az iPhone telefonokkal. Ugyan elérhetőségként is a fent említett szeptember 2-át tüntette fel az Amazon, ezeket az információkat még egyáltalán nem szabad készpénznek venni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.