Hirdetés

ETARGET hirdetés már logóval is



|

Már logó is kapcsolható a PPC alapú ETARGET hirdetésekhez.

Hirdetés

A célzott reklám a vállalati logó megjelenítésével olcsóbb, mint a banneres hirdetés. A márkaépítés alapeszközét - a márka és a termékek tudatosítását és összekapcsolását logó formájában - így már a kis- és középvállakozások is megengedhetik maguknak.

 

„Célzott reklámmal éppen azok a felhasznalók irányíthatóak a vállalati honlapra, akik érdeklődést mutatnak a cég termékei iránt - tehát a potenciális ügyfelek. Ha a hirdetés mellé logó is társul, azzal a szöveges reklám kiegészül a banneres hirdetések előnyeivel - vagyis a felhasználók vizuálisan is rögzíthetik a vállalatot." - mondta Kálmán Tamás az új szolgáltatásról.

 

Az ETARGET hirdetések a vállalati logó hozzákapcsolásával a startlap.hu és a tango.hu keresőkben hozzáfeérhetőek. A logó ezer megjelenítése a szöveges hirdetés mellett 350,- HUF.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.